Sök
Stäng denna sökruta.

GRÄSMATTOR, som gör dina
grannar gröna av avund

Rullgräsmattor passar både till mindre och större projekt. Vi levererar till hela Finland! 

Kvalitativa rullgräsmattor med snabb leverans till hela Finland

Oravais Turf har odlat rullgräsmattor sedan 1982

Oravais Turf har över 40 års erfarenhet inom branschen. För att garantera bästa möjliga kvalitet och utveckling är vi i kontinuerlig kontakt med de ledande odlarna i Finland och Sverige.  Ni kan gärna besöka vår samarbetspartner och en av Sveriges främsta rullgräsodlare www.grascenter.se

INHEMSK OCH KVALITATIV RULLGRÄSMATTA

Oravais Turf finns i Oravais, mellan Vasa och Jakobstad. En rullgräsmatta odlad i Österbotten med sina hårda vintrar gör att gräset får en bra växtgrund, vilket i sin tur ger ett kvalitativt och hållbart rullgräs. Gräset växer i ungefär 2-3 år före det tas upp. Upptagningen sker främst mellan maj till juli, men kan även göras senare på hösten beroende på väderomständigheter. Gräset är anläggningsbart direkt efter upptagningen. 

De senaste åren har det blivit allt mer populärt med rullgräs! Kunderna uppskattar att få en grön gräsmatta direkt, på smidigast möjliga sätt. Om man följer instruktionerna för anläggning av rullgräsmatta så kommer gräset slå rot redan inom ett par veckor. 

Snabba leveranser runt hela Finland

Rullgräsmattor levereras både till större och mindre projekt runt hela Finland. Det kan vara allt från en liten gårdsplan intill ett egnahemshus till en stor fotbollsplan. Gräset kan också användas på mera kreativa ställen – vi har bland annat använt rullgräs till att täcka dräneringsrör så inte grus täcker för röret och förhindrar funktionen. 

Det är väldigt enkelt att rulla ut rullgräset, gräset är 3 cm tjockt och måtten per rulle är 170 X 58cm. På en transportpall med rullar ryms det ca 60m2 rullgräs. Vi levererar även individuella rullar med andra mått för att möta våra kunders behov! 

RUllgräs till offentliga och större projekt

Förutom Standardrullar kan vi också leverera Maxirullar som passar bra till större projekt som t.ex. fotbollsplaner, parker eller andra motsvarande platser. Vi har den specialutrustning som krävs för att kunna anlägga Maxirullarna. Denna kan vid behov uthyras ut till kunden, alternativt kan man beställa utrullningstjänsten direkt av Oravais Turf. 

Maskinsidan förnyar vi kontinuerligt i snabb takt vilket är en förutsättning eftersom vi vill hålla den höga och jämna kvalitet som våra kunder vant sig med under åren. 

Rullgräsmattor,
Enkla att hantera och snabba att rulla ut

Vi erbjuder också kvalitativa gödsel- och skötselprodukter

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.