Search
Close this search box.

SIIRTONURMEN HINTA
Mitkä tekijät vaikuttavat?

SIIRTONURMEN HINTA JA SIIHEN VAIKUTTAVAT TEKIJÄT

Siirtonurmen toimituksen ja asennuksen hinta on ehkä suurin puheenaihe siirtonurmikon ympärillä. Itse nurmi ja asennus maksetaan aina erikseen.

Vielä muutamia vuosia sitten siirtonurmi oli melko kallis tuote, mutta nykyään nurmen kylvö on jo melkein samanhintaista kuin valmisnurmi. Siirtonurmen etuna on se, että noston jälkeen se on heti käyttövalmis. Nyt siis nurmikon ja kauniin pihan saamista ei tarvitse odotella vuotta tai useampaa.

ENSIMMÄISEN LUOKAN SIIRTONURMI

Ensimmäisen luokan siirtonurmen hinta pienille erille on n. 4 €/m² ja suuremmille erille jopa 2 €/m². Hinnat kuitenkin joustavat; todella suuren tilauksen neliöhinta voi olla vähemmänkin.

TOISEN LUOKAN SIIRTONURMI

Toisen luokan nurmen hinta on vielä pienempi, jopa 1 €/m2 määrästä riippuen.

SIIRTONURMEN KULJETUS

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen hoidamme kaikki toimitus- ja rahtiasiat. Ainoastaan levitys jää asiakkaan tehtäväksi, ellei muuta ole erikseen sovittu.

Toimitukset Pohjanmaalta etelään on usein todella edullista ja nurmi on nopeasti perillä asiakkaalla. Tämä johtuu siitä, että suurin osa rahdeista lähtee etelästä pohjoiseen ja auto palaa tyhjänä — pieni kustannus siirtonurmen kuljetuksesta  takaisin on parempi kuin tyhjä auto.

Siirtonurmi noudetaan Oravaisista neljän maissa iltapäivällä ja on asiakkaalla seuraavana aamupäivänä.

LUE LISÄÄ NURMEN HINNASTA.

HUOM!

Kun tilausmäärä on alle 500m2 (1-10 lavaa) on toimitus kuorma-autolla. Purku tapahtuu perälautapurkuna kuorma-auton viereen. 

Jos tilausmäärä menee yli 500m2 (11 -> lavaa) on toimitus täysperävaunurekalla. Nurmikuorman purkua varten on tilaajalla oltava oma purkukalusto (traktori / trukki / kurottaja tms. missä piikit lavojen siirtoon). 

SIIRTONURMEN ASENNUS

Siirtonurmen asennukseen löytyy monia eri tapoja. Omien kokemustemme perusteella olemme kuitenkin havainneet, että asennuksessa on vain viisi tärkeää asiaa:
Vihreä puoli ylöspäin
  •  Rullat nopeasti maahan
  • Saumat tiukasti toisiinsa 
  • Runsas kastelu heti
  • Asennuksen pitää tapahtua heti eikä seuraavana päivänä
  • Nurmea on kasteltava paljon kerralla (sadettimella).

Katso video siirtonurmen asennuksesta »

Siirtonurmi - heti valmis nurmikko
Siirtonurmi – helppo asentaa. Heti valmis nurmikko

ENSIMMÄISEN LUOKAN NURMI

Nurmikon tulee olla tasaisesti vihreää, pieniä värieroja voi kuitenkin löytyä, koska kyseessä ei ole muovimatto. Nurmen tulee olla vapaa rikkaruohoista ja viherpeittävyyden pitää olla yli 95 %. Lujuustestissä vähintään 19 mattoa 20:sta täytyy pysyä ehjänä. Kaikki siirtonurmikkomme ovat ensisijaisesti 1-luokan nurmikkoa – toisen luokan nurmikkoa on saatavilla vain rajoitetusti.

TOISEN LUOKAN NURMI


Siirtonurmen hinta on paljon laadusta kiinni. Toimitamme laadukkaan siirtonurmen lisäksi halvempaa 2. luokan siirtonurmea. Tämä ei ole aivan yhtä vihreää ja kestävää kuin perusnurmi. Tämä näkyy vaaleina laikkuina, eikä rullat ole yhtä vahvoja.

Yleensä kakkoslaadun nurmikko lähtee seuraavan talven jälkeen normaalin nurmikon tapaan kasvamaan. Tämä riippuu tietenkin myös paljon talven kylmyydestä ja pituudesta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käyttömme.