#

NURMEN HINTA ja vaikuttavat tekijät

Toimituksen ja asennuksen hinta on ehkä suurin puheenaihe siirtonurmikon ympärillä. Itse nurmi ja asennus maksetaan aina erikseen.

Vielä muutamia vuosia sitten siirtonurmi oli melko kallis tuote, mutta nykyään nurmen kylvö on jo melkein samanhintaista kuin valmisnurmi. Siirtonurmen etuna on se, että se on noston jälkeen heti käyttövalmis, joten nurmikon ja kauniin pihan saamista ei tarvitse odotella vuotta tai useampaa.

Ensimmäisen luokan siirtonurmen hinta pienille erille on n. 3 €/m² ja suuremmille erille jopa 2 €/m². Hinnat kuitenkin joustavat; todella suuren tilauksen neliöhinta olla vähemmänkin. Toisen luokan nurmen hinta on vielä pienempi, jopa 1 €/m² ajankohdasta riippuen.

ENSIMMÄISEN LUOKAN NURMI

Nurmikon tulee olla tasaisesti vihreää, eikä siinä saa olla laikkuja. Nurmen tulee olla vapaa rikkaruohoista ja viherpeittävyyden pitää olla yli 90%. Lujuustestissä vähintään 15 mattoa 20:sta täytyy pysyä ehjänä. Kaikki siirtonurmikkomme on ensisijaisesti 1-luokan nurmikkoa - toisen luokan nurmikkoa saatavilla vain rajoitetusti.

TOISEN LUOKAN NURMI

Siirtonurmen hinta on paljon laadusta kiinni. Toimitamme laadukkaan perusnurmen lisäksi halvempaa, 2. luokan siirtonurmea. Tämä ei ole aivan yhtä vihreää ja kestävää kuin perusnurmi. Tämä näkyy vaaleina laikkuina. Niitä on melkein aina hiukan, koska kylänurmi on yksivuotinen kasvi, jota löytyy joka paikasta.

Vaaleisiin kohtiin tulee talven jälkeen luultavasti kuollut läikkä, jonka vihertyminen kestää paljon kauemmin kuin muun alueen. Tämä riippuu tietenkin myös paljon talven kylmyydestä ja pituudesta.

SIIRTONURMEN KULJETUS

Kun vastaanotamme tilauksen asiakkaalta, me hoidamme kaikki toimitus- ja rahtiasiat. Ainoastaan levitys jää asiakkaan hartioille, ellei muuta ei ole erikseen sovittu.

Pohjanmaalta etelään on yleisesti ottaen todella halvat ja nopeat toimitukset. Tämä johtuu siitä, että suurin osa rahdeista lähtee etelästä ja palaa tyhjinä — pieni siirtonurmitaksa takaisin mennessä on parempi kuin tyhjä auto.

Siirtonurmi noudetaan Oravaisista neljän maissa iltapäivällä ja on asiakkaalla viim. seuraavana aamuna.

lue lisää nurmen hinnasta

1-luokan Siirtonurmen hinta n. 3 €/m²

1-laatuinen siirtonurmikko

2 luokan siirtonurea voi saada jopa 1€/m²

2-laatuinen siirtonurmikko

SIIRTONURMEN ASENNUS

Siirtonurmen asennukseen löytyy satoja konsteja, mutta omasta kokemuksemme on osoittanut, että siirtonurmen asennuksessa on vain neljä tärkeää asiaa:

  1. vihreä puoli ylöspäin
  2. rullat nopeasti maahan
  3. saumat tiukasti toisiinsa
  4. runsas kastelu heti.

Asennuksen pitää tapahtua heti eikä seuraavana päivänä, ja nurmea on kasteltava paljon kerralla (sadettimella).

Katso video siirtonurmen asennuksesta »

Ota yhteyttä!Captcha-koodi