SIIRTONURMI,

jolla saat naapurisikin

kateudesta vihreiksi

#

ORAVAIS TURF


SIIRTONURMI TOIMITUKSET 2020 ALKANUT!
SIIRTONURMEN TUOTANTOA VUODESTA 1982

Olemme suomalainen siirtonurmen tuottaja ja toimittaja yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme jatkuvaa yhteistyötä Suomen ja Ruotsin johtavien tuottajien kanssa taataksemme parhaan mahdollisen lajivalikoiman asiakkaillemme.


Voit käydä tutustumassa hyvään ystäväämme, Ruotsin taitavimpaan nurmituottajaan ja Euroopan levityskoneiden kehittäjien kärkeen. www.grascenter.se

KOTIMAINEN JA KESTÄVÄ SIIRTONURMIKKO

Oravais Turf sijaitsee Oravaisissa, Vaasan ja Pietarsaaren puolessavälissä. Pohjanmaan maanperä ja pohjoinen ilmasto antavat nurmelle erinomaisen

kasvualustan, jossa siitä tulee kestävää ja laadukasta. Siirtonurmikko

kasvaa 2-3 vuotta ennen nostoa. Nosto tapahtuu touko-kesäkuun

vaihteessa tai myöhään syksyllä riippuen eri tekijöistä, kuten

sääolosuhteista ja maan jäätymisestä. Heti noston jälkeen

käyttövalmis nurmi on kaunis, vaivaton ja kestävä ratkaisu

kaikkialla, missä viheriötä tarvitaan.

SIIRTONURMI ON YLEISTYNYT

Siirtonurmi on yhä suositumpaa. Suosioon on vaikuttanut suuresti rakentamisen "heti valmiit" ratkaisut — asiakkaat haluavat uuden kotinsa yhteydessä pihalleen myös kauniin nurmikon, mahdollisimman nopeasti ja ilman vaivannäköä. Nurmikko juurtuu maahan ohjeita noudattamalla jopa parissa viikossa.

TOIMITUS YMPÄRI SUOMEA

Toimitamme nurmea niin pieniin kuin suuriin kohteisiin kaikkialle Suomeen, omakotitalojen pihoista aina jalkapallokenttiin saakka. Nurmea voi käyttää luovasti — olemme jopa peittäneet vedenpuhdistamon salaojaputket, estäen hiekan valumisen pois putkien päältä.


Nurmi toimitetaan 3 cm:n paksuisina ja 170 x 58cm:n kokoisina rullina. Nurmirullaa lavalle mahtuu n. 60 m2 edestä. Toimitamme myös yksittäisiä nurmirullia asiakkaittemme tarpeisiin.

VALMISNURMIKKO JULKISIIN JA SUURIIN KOHTEISIIN

Valmisnurmikko voidaan toimittaa tavanomaisten rullien lisäksi myös Maxirullana suurempiin kohteisiin, kuten jalkapallokentille ja muihin vastaaviin paikkoihin. Meillä on Maxirulien levitystä varten erikoislaitteet, joita voimme tarvittaessa vuokrata asiakkaalle tuotannon yhteydessä. Konepuolta uudistamme jatkuvasti kovalla vauhdilla, koska haluamme ylläpitää korkeaa ja tasaista laatua, johon asiakkaamme ovat vuosien saatossa tottuneet.


Valmisnurmikko,

jonka asentaminen on

nopeaa ja helppoa.TUTUSTU ASENNUS- JA HOITO-OHJEISIIN »


Ota yhteyttä!Captcha-koodi