SIIRTONURMI,

jolla saat naapurisikin

kateudesta vihreiksi

#

ORAVAIS TURF


SIIRTONURMIKON TUOTANTOA VUODESTA 1982

Olemme suomalainen siirtonurmen toimittaja jo yli 30 vuoden kokemuksella. Teemme jatkuvaa yhteistyötä Suomen ja Ruotsin johtavien siirtonurmituottajien kanssa taataksemme parhaan mahdollisen lajivalikoiman asiakkaillemme. Voit käydä tutustumassa hyvään ystäväämme, Ruotsin taitavimpaan siirtonurmituottajaan ja Euroopan siirtonurmikkokoneiden kehittäjien kärkeen. www.grascenter.se

KOTIMAINEN JA KESTÄVÄ VALMISNURMIKKO

Oravais Turf sijaitsee Oravaisissa, Vaasan ja Pietarsaaren puolessavälissä. Pohjanmaan maanperä ja pohjoinen ilmasto antavat nurmikolle erinomaisen alustan, jossa se kasvaa kestäväksi ja laadukkaaksi. Valmisnurmikko kasvaa 2-3 vuotta ennen nostoa. Nosto tapahtuu touko-kesäkuun vaihteessa tai myöhään syksyllä riippuen eri tekijöistä, kuten sääolosuhteista ja maan jäätymisestä. Noston jälkeen heti käyttövalmis valmisnurmikko on kaunis, vaivaton ja kestävä ratkaisu kaikkialle, missä viheriötä tarvitaan.

SIIRTONURMI ON YLEISTYNYT

Siirtonurmen käyttö on yleistynyt. Yleistymiseen on vaikuttanut suuresti rakentamisen "heti valmiit" ratkaisut — asiakkaat haluavat uuden kotinsa yhteydessä pihaan myös kauniin nurmen, mahdollisimman nopeasti ja ilman vaivannäköä. Siirtonurmi juurtuu maahan ohjeita noudattamalla jopa parissa viikossa.

SIIRTONURMIKKO YMPÄRI SUOMEA

Siirtonurmikko toimitetaan niin pieniin kuin suuriin kohteisiin kaikkialle Suomeen, omakotitalojen pihoista aina jalkapallokenttiin saakka. Siirtonurmea voi käyttää luovasti — olemme jopa peittäneet siirtonurmella vedenpuhdistamon salaojaputket, jolloin nurmi estää hiekan valumisen pois putkien päältä.


Siirtonurmikko toimitetaan 3 cm:n paksuisina ja 170 x 58cm:n kokoisina rullina. Siirtonurmirullaa lavalle mahtuu n. 60 m2 edestä. Toimitamme myös yksittäisiä siirtonurmirullia asiakkaittemme tarpeisiin.

SIIRTONURMI JULKISIIN JA VAATIVIIN KOHTEISIIN

Toimitamme siirtonurmea tavanomaisten rullien lisäksi myös Maxirullana suurempiin kohteisiin, kuten jalkapallokentille ja muihin vastaaviin paikkoihin. Meillä on Maxirulien levitystä varten erikoislaitteet, joita voimme tarvittaessa vuokrata asiakkaalle siirtonurmen tuottamisen mukana. Konepuolta uudistamme jatkuvasti kovalla vauhdilla, koska se on ainoa tapa ylläpitää korkeaa ja tasaista laatua, johon asiakkaamme ovat vuosien saatossa tottuneet.

Siirtonurmikko on

heti valmis nurmikko,

jonka asentaminen
on helppoa ja nopeaa.


TUTUSTU ASENNUS- JA HOITO-OHJEISIIN »


Ota yhteyttä!