SIIRTONURMET,

joilla saat naapurisikin

kateudesta vihreiksi

#

SIIRTONURMI ORAVAIS TURF


SIIRTONURMITUOTANTOA VUODESTA 1982

Siirtonurmi tuotantoa vuodesta 1982. Taataksemme parhaan mahdollisen lajivalikoiman olemme jatkuvassa yhteistyössa Suomen ja Ruotsin johtavien siirtonurmi tuottajien kanssa. Käy tutustumassa myös hyvään ystäväämme, Ruotsin taitavimpaan siirtonurmituottajaan ja Euroopan siirtonurmikkokoneiden kehittäjien kärkeen. www.grascenter.se

KOTIMAINEN JA KESTÄVÄ SIIRTONURMI

Siirtonurmi Oravais Turf sijaitsee Oravaisissa, Vaasan ja Pietarsaaren puolessa välissä. Pohjanmaalla kasvatettu siirtonurmi on kestävä. Valmisnurmikko kasvaa 2-3 vuotta ennen nostoa ja pohjoisen sääolosuhteet takaavat hyvän perustan valmisnurmelle.

Siirtonurmi nostetaan touko-kesäkuun vaihteesta myöhäiseen syksyyn riippuen sääolosuhteista ja maan jäätymisestä. Heti käyttövalmis siirtonurmikko / valmisnurmikko on kaunis, vaivaton ja kestävä ratkaisu kaikkialle, missä nurmikkoa tarvitaan.

SIIRTONURMI ON YLEISTYNYT

Siirtonurmen käyttö on yleistynyt. Yleistymiseen on vaikuttanut rakentamisen "heti valmiit" ratkaisut – asiakkaamme haluavat pihaan myös heti valmiin nurmen.

SIIRTONURMI / TOIMITUS YMPÄRI SUOMEA

Siirtonurmikko toimitetaan koko Suomen alueelle ja kaikkiin nurmea vaativiin kohteisiin omakotitalojen pihoista aina jalkapallokenttiin saakka. Olemme jopa peittäneet siirtonurmella vedenpuhdistamon salaojaputket, jolloin siirto siirtonurmi estää hiekan valumisen pois putkien päältä.

Valmisnurmi toimitetaan 3 cm:n paksuisina ja 170 x 58cm:n kokoisina rullina. Siirtonurmi rulla lavalle mahtuu n. 60 m2 siirtonurmikkoa. Toimitamme myös yksittäisiä siirtonurmi rullia.


SIIRTONURMI JULKISIIN JA VAATIVIIN KOHTEISIIN

Nyt myös teemme siirtonurmi Maxirullaa isompiin kohteisiin, kuten jalkapallokentille ja muihin kooltaan vastaaviin paikkoihin. Maxirullaa varten meillä on erikoislaitteet nurmen levitykseen, joita voimme tarvittaessa vuokrata siirtonurmen tuottamisen mukana. Konepuolta olemme uudistaneet kovaa vauhtia, se on ainoa tapa saada hyvää ja tasaista laatua asiakkaillemme.

Siirtonurmi on

heti valmis nurmikko,

jonka asentaminen
on helppoa ja nopeaa.


TUTUSTU ASENNUS- JA HOITO-OHJEISIIN »


Ota yhteyttä!